Ruitershop Aalst: alles voor je paard op één plek

Bij VBK Afrasteringen vind je alles om je paarden een veilige en gezonde thuis te bieden: van een goed omheinde wei tot handige paardenborstels. Ons assortiment verzamelt alles wat paardenliefhebbers nodig hebben in één ruitershop in regio Aalst.

De ideale buitenruimte voor paarden begint bij ruitershop Aalst

Een geschikte en veilige plek voor je paard is cruciaal. Staat je paard op de wei dan is de kwaliteit van de omheining belangrijk. Ruitershop Aalst heeft permanente en mobiele afrasteringen en geeft je graag advies over de ideale afrastering voor jouw paardenweide. Zorg ook voor voldoende water op de wei. Een paard drinkt al snel 30 tot 40 liter water per dag en heeft dus altijd toegang tot proper water nodig.

 

ruitershop-aalst

Ook een plek om te schuilen is belangrijk. Wist je dat een paard zijn schuilstal vaak meer gebruikt om in de schaduw te kunnen staan dan om te schuilen bij slecht weer? Vooral paarden met een donkere vacht hebben nood aan schaduwplekjes. Bomen bieden ook bescherming, maar kunnen een echte schuilplaats niet vervangen.

De verzorging van je paard

Als je een paard hebt, ben je makkelijk een uur per dag bezig met de verzorging. Met plezier natuurlijk! Onze ruitershop heeft alles wat nodig is om je daarbij te ondersteunen.  Voer dat aangepast is aan de activiteit van je paard, verzorgingsproducten om zijn vacht en hoeven in conditie te houden, scheermachines, …

Een goedgevulde zadelkamer

Halsters om je paard mee vast te zetten of te leiden, een hoofdstel, passende zadels, zadeldekens, beenbescherming, zweetdekens, winterdekens, … Je zadelkamer is al snel goed gevuld. Wij helpen je ze graag vullen met kwalitatief materiaal.

En alles voor de ruiter

Als ruiter ben je ook zelf graag goed uitgerust. Met rijkleding voor elk weertype én voor op wedstrijd, goed zittende laarzen of rijschoenen, rijhelmen, enz. In onze ruitershop vind je de ideale rijuitrusting voor dames, heren en kinderen.

Kom langs in ruitershop Aalst en ontdek ons ruime aanbod.