Laat bij ons je paardendekens wassen en herstellen

Is het deken van je paard vuil en kan het wel een wasbeurt gebruiken? Of is het beschadigd en wil je het laten herstellen? Laat dan je paardendekens wassen en herstellen via VBK Afrasteringen. Zo gaan ze langer mee en hebben jij en je paard nog jaren geniet van de dekens.

Contacteer ons

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Bij ons kan je terecht voor het wassen en herstellen van verschillende soorten dekens en doeken, waaronder:

  • Winter-, regen- en uitrijdekens;
  • Eczeem- en fleece dekens;
  • Western en klassieke zadeldoeken;
  • Bandages en getten;
  • Nekstukken.

Paardendekens wassen

Naast het wassen kan je de regendekens ook laten impregneren met een waterafstotende laag. Dit doen we tijdens een extra wasbeurt. Hierbij wordt een laagje aangebracht op het deken dat er voor zorgt dat het deken water- én vuilafstotend wordt. Dit laagje zal er na verloop van tijd echter afslijten. Wij kunnen helaas geen garantie bieden op de waterdichtheid, deze hangt voornamelijk af van de stof van het paardendeken zelf.

Hoe gaat paardendekens wassen of herstellen in zijn werk?

Breng je deken of dekens binnen in onze winkel. Deze worden gewassen in speciale machines die ontwikkeld zijn voor paardendekens. Dit zorgt voor een optimale reiniging en langere levensduur. Vervolgens drogen we ze in een speciaal ontworpen drooghal door middel van luchtcirculatie. Na ongeveer 1 week kan je ze volledig in orde afhalen in de winkel.

Heb je een paardendeken ter herstelling binnengebracht? Dan wordt er eerst gekeken naar de te herstellen schade. Vervolgens wordt hier een prijs voor bepaald. Uiteraard word je bij een te grote schade of kost vooraf ingelicht door ons.

Download onze prijslijst

Wil je meer informatie over paardendekens wassen of wil je meer weten over de prijs? Download dan onze prijslijst of neem contact met ons op.