De mogelijkheden van weideafsluitingen op een rijtje

Ben je op zoek naar degelijke weideafsluitingen, maar geraak je niet wijs uit het grote aanbod? We got you! Of je nu een grote of kleine afrastering zoekt of eentje met of zonder elektriciteit, de mogelijkheden zijn eindeloos. Benieuwd naar welke afsluiting het best past bij jouw noden? Lees dan hieronder verder.

Afsluitingen voor elke weide

Zowel particulieren als professionelen, zoals landbouwers, veehouders en tuinarchitecten, deden al een beroep op ons voor de levering van hun afsluiting. Omhein je een weide waarop grote dieren lopen, dan kan je gaan voor een wat hogere afsluiting in combinatie met een elektrische draad. Heb je een afsluiting nodig die bijvoorbeeld geiten, schapen, kippen of konijnen in bedwang moet kunnen houden? Dan kan je aan de omheining onderaan een gaas toevoegen, waardoor ze geen kleine openingen kunnen vinden om te ontsnappen. Het type afsluiting bepaalt ook de uitstraling van het perceel. Zo zal een robuustere houten weideafsluiting eerder geschikt zijn voor een ranch of manege en zal een houten, gesloten afsluiting eerder passen in een tuin.

weideafsluitingen

Degelijk en duurzaam materiaal

De mogelijkheden zijn dus eindeloos: houten exemplaren, elektrische afsluitingen, afsluitingen met draad, etc. En als je een afsluiting plaatst, kan je best ook denken aan een poort of hek. We leveren hekkens en weidepoorten in standaardformaten of we kunnen maatwerk aanbieden.

Zowel voor vaste als tijdelijke afsluitingen kan je bij ons terecht. We hebben een ruime voorraad beschikbaar in onze winkel. Voor elk soort perceel, hebben we de geschikte afsluiting. We verdelen enkel degelijk en duurzaam materiaal. Zo maken de producten van o.a. Betafence en Gallagher deel uit van ons gamma. Hier kan je alvast de brochures bekijken.

Weideafsluitingen van VBK Afrasteringen

Interesse in een van onze weideafsluitingen? We helpen je graag verder met advies op maat. Afhankelijk van de afmetingen van de afrastering en jouw specifieke wensen, maken wij een prijs op. Graag meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren of om persoonlijk langs te komen in onze winkel te Kerksken. We hebben buiten een uitgebreid aanbod beschikbaar. Daar kan je meteen enkele producten bekijken en advies vragen. We maken graag tijd voor je.

Let op! We leveren de producten, maar plaatsen ze niet.

Gepubliceerd:
maandag 12 december 2022 17:27