De verschillende soorten weideafsluitingen

Ben je op zoek naar een weideafsluiting die zowel kwalitatief en esthetisch als veilig en diervriendelijk is? Er zijn tal van betrouwbare opties om je weide af te sluiten. Ontdek de verschillende soorten weideafsluitingen!

Verschillende materialen

Ons aanbod weideafsluitingen bestaat uit verschillende materialen voor vaste en tijdelijke afsluitingen. Je kiest uit afsluitingen met draad, houten afsluitingen en elektrische afsluitingen. Elke soort heeft zijn eigen specificaties en voordelen, maar ook zijn eigen prijs. Laat je inspireren door onze realisaties in tal van soorten weideafsluitingen.

1. Afsluitingen met draad

Afsluitingen met draad zijn uiteraard de eerste keuze om weides met dieren af te sluiten. Als hoofdverdeler van Betafence kan VBK je vakkundig adviseren over de juiste afsluiting voor jouw weide. Prikkeldraad is efficiënt voor koeien, terwijl geknoopte draadafsluiting beter werkt voor schapen en varkens. Ook voor afrasteringspalen ben je bij ons aan het juiste adres.

soorten weideafsluitingen

2. Houten afsluiting

Je kan kiezen uit verschillende soorten houten weideafsluitingen. Elk type houten afsluiting geeft je weide een unieke landelijke uitstraling. Een houten afsluiting is niet alleen praktisch en duurzaam, maar biedt ook visueel een meerwaarde voor de omgeving. Er zijn tal van opties voor de afwerking, zodat je de look kiest die past bij jouw stijl en jouw dieren.

soorten weideafsluitingen

3. Elektrische afsluitingen

Zeker zijn dat je dieren op elk moment veilig staan? Met de elektrische afsluitingen van Gallagher kies je voor een veilige en duurzame oplossing. Een elektrische omheining geeft een fysieke grens aan voor je dier, maar vormt tegelijkertijd ook een psychologische barrière.

De elektrische afrasteringen van Gallagher hebben een lange levensduur en kunnen zelfs synchroniseren met je smartphone. Ontdek alle voordelen in de catalogus en laat je inspireren voor jouw omheining.

soorten weideafsluitingen

Meer weten over de verschillende soorten weideafsluitingen?

Wil je meer weten over de soorten weideafsluitingen? Bij VBK vind je alle afrasteringsmogelijkheden voor buitenruimtes op één adres. Bezoek onze winkel en ontdek de verschillende mogelijkheden! We adviseren je graag om de juiste keuze te maken.

Gepubliceerd:
maandag 21 februari 2022 12:08