Handige tuinaccessoires voor tuin en terras

Nog een paar dagen en dan is het officieel zover: de zomer is een feit! Ook al is het weer op dit moment wat minder goed, ongetwijfeld zullen we in de komende weken meer dan eens de zon te zien krijgen. Vooral als het in de avond wat langer licht blijft is het goed toeven in de tuin of op het terras. Maar heb jij deze eigenlijk al zomerproof gemaakt? Wij geven je in deze blog een paar tips hoe je met de juiste tuinaccessoires een geweldige zomer kan beleven.

Geen zomer zonder barbecue

Denk je aan de zomer, dan denk je aan barbecuen. Niets is zo gezellig dan samen met je vrienden en/of familie ’s avonds buiten te genieten van een smakelijk stukje vlees en een heerlijke salade. Maar een barbecue, en met name de kolen, worden erg heet. Om te voorkomen dat je brandvlekken op je mooie terras krijgt, kan je bij ons terecht voor een BBQ mat. Deze mat kan je onder je barbecue leggen en daarmee voorkom je dat je terras of patio het slachtoffer wordt van een gloeiende houtskool die ontsnapt is. Over handige tuinaccessoires gesproken! Natuurlijk kan je daarnaast bij ons ook terecht voor een barbecue zelf en allerlei handige accessoires die je daarbij kan gebruiken.

BBQ mat


Tuinaccessoires voor een feestelijke gelegenheid

Hou je een feestje in je tuin? Zorg er dan zeker voor dat je een partytent bij ons koopt. Niet alleen zijn deze eenvoudig op te zetten en af te breken, maar je kan ze zelfs voorzien van een zijwand. Zo ben je er zeker van dat je gasten beschut zijn tegen felle zon of een lokale regenbui. Wil je het ’s avonds extra gezellig maken? Kijk dan ook eens naar onze inox fakkels en onze terrasverwarmers. Met een bluetooth speaker zorg je daarnaast ook nog voor wat achtergrondmuziek. Zo kan je tot in de late uurtjes samen met je gasten van het fijne zomerweer genieten.

Kom langs en ontdek ons hele assortiment

Bluetooth speaker - tuinaccessoires

Naast de hierboven genoemde tuinaccessoires hebben we nog vele andere handige en hippe accessoires in onze winkel staan. Van cocktail tafelhoezen tot sfeervolle terracotta kaarsen. Spring dus zeker eens binnen en ontdek het hele assortiment. Heb je vragen of ben je op zoek naar iets specifieks? Neem dan snel contact met ons op. We helpen je graag verder.

Gepubliceerd:
donderdag 14 juni 2018 20:23