Muizen en ratten verjagen was nog nooit zo eenvoudig

Ratten en muizen zijn meestal ’s nachts actief maar laten zich tijdens de koude wintermaanden meer en meer overdag zien, op zoek naar warmte en voedsel. Ze kunnen een echte plaag zijn en je houdt ze liever zo ver mogelijk weg van je huis en dichte omgeving. Ratten verjagen kan op heel wat verschillende manieren. Zo kan je een elektrische val of vergif gebruiken. Dit is echter niet altijd de meest efficiënte en diervriendelijke aanpak. We laten je daarom graag kennismaken met de unieke ratten- en muizenval van Goodnature, waarmee het bestrijden van dit ongedierte een fluitje van een cent wordt.

Automatisch, gifvrij en diervriendelijk

De ratten- en muizenval van Goodnature onderscheidt zich van andere vallen door enkele belangrijke kenmerken. Zodra de val geïnstalleerd is, wekt de chocoladelokstof de nieuwsgierigheid van het dier. Een ingebouwde lokstofpomp zorgt gedurende 6 maanden automatisch voor verversing van deze gifvrije lokstof. Dit vergroot de slaagkans van de val.

De val is voorzien van een trigger die geactiveerd wordt zodra het dier deze aanraakt. Het dier is op slag dood en hoeft niet nodeloos te lijden. Het CO2-patroon reset de val automatisch voor verder gebruik. In totaal kan de val met één patroon 24 keer geactiveerd worden.

Ratten verjagen

Ratten verjagen op een eenvoudige en veilige manier

Hoe bepaal je nu op welke plek je de Goodnature ratten- en muizenval het best plaatst? Hiervoor gebruik je eenvoudigweg de detectorkaarten die je makkelijk kan bevestigen op de plaatsen waar jij de meeste last ondervindt. Na een paar nachten hoef je enkel de bijtafdrukken op de kaarten te controleren om de beste plaats te bepalen.

De val kan je zowel buiten met de standaardhouder als binnen met de doorloophouder bevestigen. Door het gebruiken van niet-giftige stoffen is deze val veilig voor alle huisgenoten en -dieren. Als extra bescherming voor hele kleine huisdieren kan je de Goodnature Blocker gebruiken. Zo hoef je je helemaal geen zorgen te maken.

Voorgoed komaf maken met ongewenst ongedierte

Wil je muizen en ratten verjagen op een duurzame en diervriendelijke wijze? Kies dan voor de automatische ratten- en muizenval van Goodnature. Bij aankoop krijg je deze maand, tot 31 oktober 2019, een GRATIS tube chocoladelokstof van 200 g. Kom dus snel langs in onze winkel te Kerksken.

Gepubliceerd:
woensdag 09 oktober 2019 11:46