NIEUW BIJ VBK: Paloma duivenvoer en Natural duivenvoer

Sinds kort kunnen duivenliefhebbers bij ons terecht voor hoogkwalitatief Paloma duivenvoer en Natural duivenvoer.

Waarom investeren in kwalitatief duivenvoer?

Investeren in kwalitatief duivenvoer is cruciaal voor de gezondheid en prestaties van jouw duiven. Hoogwaardig voer bevat de juiste balans van voedingsstoffen, vitamines en mineralen voor een goede gezondheid. En een goede gezondheid heeft een positief effect op de vliegprestaties en voortplanting.

Paloma duivenvoer

Paloma duivenvoer staat sinds jaar en dag bekend om haar kwalitatieve voeders. Duivensportliefhebbers uit binnen- en buitenland zijn reeds overtuigd van de meerwaarde van hun uitgebreid assortiment producten dat vervaardigd wordt zonder toevoeging van oliën.

Natural duivenvoer

Natural duivenvoer levert al drie generaties lang kwaliteit van de bovenste plank. Dankzij hun uitgebreide vakkennis zijn ze een echt begrip in de duivensportwereld. Ze bieden complete oplossingen voor wedstrijdduiven met hun 100% natuurlijke graanmengelingen en supplementen.

Kom langs in onze winkel

Op zoek naar het beste voor jouw duiven? Dan zit je goed bij VBK met Paloma duivenvoer en Natural duivenvoer! Heb je vragen over het beste dieet voor jouw duiven? Vraag dan gerust advies aan een van onze medewerkers. Nood aan andere benodigdheden voor jouw duiven of andere dieren zoals katten, honden, paarden, knaagdieren of vissen? Kom dan zeker eens langs in onze winkel. We helpen je graag verder met advies op maat.

Adres: Terlicht 141, Kerksken.

Gepubliceerd:
woensdag 28 augustus 2024 16:27