Zo kies je de juiste hondenvoeding voor je trouwe viervoeter

Van de sokken die ze stiekem uit je wasmand vissen, tot het afval dat ze toevallig op straat vinden. Honden zijn niet altijd even kritisch wat betreft hun voeding. Het is aan jou om te zorgen dat ze dagdagelijks de juiste voedingstoffen binnenkrijgen. Gezonde hondenvoeding zorgt ervoor dat het hondenlichaam goed kan functioneren en dat de hond zich fit voelt. Juist daarom is het zo belangrijk om het juiste hondenvoer te kopen.

Wat heeft een hond nodig?

Je hond is een echte vleeseter. Dit kan je zien aan zijn gebit, de (korte) darmen en de spijsvertering die is afgestemd op het verteren van rauw vlees. De beste voeding voor de meeste honden is dan ook voeding die gemaakt wordt van vers vlees. Klachten die vaak voorkomen bij voer dat niet optimaal is, hebben meestal te maken met overbelasting door afvalstoffen en een slechte darmflora. Dit laatste ontstaat als je hond niet de juiste bacteriën binnen krijgt.

Gezonde hond hondenvoer

Kies daarom voor hondenvoer met de juiste samenstelling, want je hebt géén zin in een winderige viervoeter in huis! Stem het voer ook af op de leeftijd van je hond. Puppy’s hebben behoefte aan ander samengesteld voedsel dan oudere honden.

Kijk uit met tafelrestjes

Wat als je heerlijk aan het eten bent en er plots een onweerstaanbare vragende blik boven tafel uitkomt? Het is dan erg verleidelijk om je hond iets te geven, maar let hier mee op. In ons eten zitten over het algemeen niet de juiste voedingsstoffen voor je hond. Wist je bijvoorbeeld dat een halve reep chocolade zelfs dodelijk voor je hond kan zijn?

Natuurlijke hondenvoeding boordevol voedingsstoffen

Bij ons kan je terecht voor verschillende soorten hondenvoer. Wij bevelen echter graag Natural Fresh Meat aan. Voeding van dit merk wordt gemaakt van vers vlees. De toevoeging van gezonde groenten en fruit maken het helemaal af. Het zit vol natuurlijke vitaminen, mineralen en vezels die essentieel zijn voor een gezonde en tevreden hond. Kom daarom snel langs in onze winkel in Kerksken, want alleen het beste is goed genoeg voor jouw viervoeter.

 

Hondenvoeding Natural Fresh Meat

 

Gepubliceerd:
woensdag 29 augustus 2018 10:24