Het leukste landbouw- en boerderijspeelgoed van Farming Toys

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! In onze regio vieren we de komst van Sint-Maarten naar jaarlijkse traditie op 11 november. Niet enkel lekkere snoep en chocolade maar ook leuke cadeautjes horen daarbij. Dan hebben we goed nieuws want Farming Toys pakt ook dit jaar uit met een ruim en deels vernieuwd aanbod aan landbouw- en boerderijspeelgoed.

Op het verlanglijstje voor de Sint…

Wil je jouw kleine kapoen(en) een onvergetelijke Sint-Maarten bezorgen? Even alle zorgen en stress rond het coronabeestje doen vergeten? In de nieuwste catalogus van Farming Toys vind je een zeer uitgebreid aanbod aan landbouwspeelgoed en andere kwaliteitsminiaturen van verschillende merken. Laat je kind(eren) naar hartenlust bladeren in deze catalogus en hun favoriete speelgoed aanduiden voor op hun verlanglijstje voor de Sint.

Farming Toys: boerderijspeelgoed en zoveel meer

Ken je het Farming Toys-assortiment nog niet? Dan wordt het dringend tijd om daar verandering in te brengen. Want je zal versteld staan van dit degelijke en duurzame agrarische speelgoed. Eigenlijk beperkt zich dit niet enkel tot boerderijspeelgoed. Zo is er ook een mooi aanbod politiespeelgoed met stoere auto’s en agenten. Of wat dacht je van een brandweerwagen of -starterset? Perfect om die verzameling hulpdiensten te starten of verder uit te breiden.

Brandweer starterset

Wat Farming Toys zo leuk maakt is dat de speeltjes goed combineerbaar zijn met elkaar en de (aller)kleinsten zo hun eigen wereld kunnen creëren. Farming Toys biedt voornamelijk speelgoed aan vanaf de leeftijd van 3 jaar. Toch hebben ze ook een beperkt assortiment “1st Farming Fun” voor de allerkleinsten vanaf 1,5 jaar.

VBK Afrasteringen, jouw Farming Toys-verdeler

In de Farming Toys-catalogus 2020-2021 kan je alvast het volledige assortiment vinden en bij ons bestellen. Met dit leuke, interactieve en zeer gedetailleerde (miniatuur)speelgoed bezorg jij – of beter die lieve goede Sint – alvast de perfecte speelbeleving aan je kleine kapoen(en)!

Gepubliceerd:
vrijdag 23 oktober 2020 15:16