Boerderij speelgoed: het ideale cadeau van de sint

Ben je op zoek naar een origineel en leuk cadeau van de sint? Kijk dan je ogen uit in de wereld van de Farming Toys. Je vindt in deze collectie boerderij speelgoed vele landbouw- en andere kwaliteitsminiaturen van diverse fabrikanten. Zo ook traptractoren voor de (aller)kleinsten en speciale modellen voor de verzamelaars. Farming Toys biedt datgene wat jij zoekt.

Voor ieder wat wils

Of je nu een cadeau van de sint voor je zoon of dochter zoekt, met Farming Toys zit je zeker goed. Dit boerderij speelgoed varieert van prachtige tractors en dieren om mee te spelen tot stoere traptrekkers. Vele vooraanstaande merken zijn in het assortiment opgenomen, waaronder Bruder, Siku, Rolly Toys en Britains. Ook de grotere kinderen vinden zeker hun gading. Wat dacht je van op afstand bestuurbare tractoren? Deze staan garant voor uren speelplezier.

Boerderij speelgoed tractor

Wat is er nu mooier dan je eigen tractor of dieren in een echte stal en loods te zetten? Maak samen met je kind een speelgoed boerderij die je kan vormgeven met los verkrijgbare windmolens, houten pallets, kuilvoerbalen, kunstgras en nog veel meer onderdelen en materialen.

Ook voor de verzamelaars

Niet alleen voor kinderen, maar ook voor de echte verzamelaars heeft Farming Toys veel moois te bieden. Zo zijn de Bruder tractoren levensecht nagemaakt en is er keuze uit allerlei voertuigen. Deze zijn voorzien van een trekhaak en veel modellen kunnen worden uitgerust met een voorlader. Aan de achter trekhaak zijn verschillende aanhangers en landbouwmachines te koppelen. De schaalmodellen zijn zeer gedetailleerd en leuk als decoratie als je zelf in de landbouwsector werkt.

Meer informatie over boerderij speelgoed

Wil je meer informatie over boerderij speelgoed of de verschillende modellen en voertuigen eens van dichtbij komen bekijken? Download dan de nieuwe Farming Toys catalogus 2018-2019 of spring binnen in onze winkel in Kerksken. Wij helpen je graag een leuk cadeau van de sint uitkiezen.

Gepubliceerd:
dinsdag 16 oktober 2018 11:41